New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061

Logo preloader
New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061

New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061

SIKSILK SHORT SLEEVE GYM TEE - T-shirts - burgundy,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

For Love & Lemons MAGNOLIA DRESS - Maxikjole - rosa blossom,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

Outerknown TRAILS HENLEY - Topper langermet - hvitwater,

egenmelding

INDICODE JEANS IMRANE - T-shirts med print - dark grå,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

Lacoste BOY LOGO - Sweatshirt - blanc,

Superdry Strikkegenser - dull blå,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

Name it NKMODJA - Dressjakke - dark sapphire,

Only & Sons ONSSHAWN - Lett jakke - dark grå melange,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

ASICS GT-2000 7 - Nøytrale løpesko - mist/hvit,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

Vila VIDRIAN OPEN CARDIGAN - Cardigan - castor grå/melange,GARMENT PROJECT TYPE - Joggesko - gery,

New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061New Look 915 - Generation COLOUrød BUTTON THRU SKIRT - 915 Jeansskjørt - dark gul f91061

Neuw - Lou Slim Biker Wash,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

UMA PARKER Slippers - vernice bordeaux,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

Vero Moda Kort kåpe / frakk - light grå,Absorba COCON BABY - Bukse - ecru,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

sandro AUDE - Bukse - rosa,

Boob SIMONE LONG SLEEVE - Topper langermet - midnight blå/saragasso,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

RAID VERONICA - Ankelboots med høye hæler - kakigrønn,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

Vince Camuto MICRO TEXTURE BASE BELTED - Trenchcoat - classic blå,

Rip Curl NEW ALLDAY PUFFER - Outdoorjakke - hot korall,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

Short Stories FIRST LOVE STORY - Triangel-BH - slate grå,

MEMINI - GENSER "PADDINGTON" LIGHT BROWN,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

Napapijri SKIDOO OPEN LONG - Vinterkåpe / -frakk - new milk,Molo CAMELLIA - Jerseykjole - light grå,

Materiale & vedlikehold

Overmateriale100% bomull

MaterialeDenim

VedlikeholdsrådMaskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel, Finvaskprogram

Produktdetaljer

MønsterEnsfarget

DetaljerKnapper

ArtikkelnummerNL623E014-K11

Derhy Kids MALOU - Cardigan - marine,

Home