GAP TODDLER GIRL DOT - Jeans Skinny Fit medium - medium Fit wash 00f5e9

Logo preloader
GAP TODDLER GIRL DOT  - Jeans Skinny Fit medium - medium Fit wash 00f5e9

GAP TODDLER GIRL DOT - Jeans Skinny Fit medium - medium Fit wash 00f5e9

Pier One Dress - dark blå,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

J.CREW SLIM STRETCH - Chinos - blå,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

YOURTURN Parka - beige,

egenmelding

Mitchell & Ness NBA ALL STAR WEST 1996 - 97 SHAWN KEMP SWINGMAN - Klubbklær - hvit,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

JDY DRESS - Strikket kjole - night sky,

Flower Flow Nefeli Bottom,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

Even&Odd Kjole - dakr blå,

Filippa K BEN WASHED - Skjorte - flag blå,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

Staccato CARDIGAN - Cardigan - warm grå melange,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

BOSS - Perch 006 Svart,Eton Slips - rosa/rot,

GAP TODDLER GIRL DOT  - Jeans Skinny Fit medium - medium Fit wash 00f5e9GAP TODDLER GIRL DOT  - Jeans Skinny Fit medium - medium Fit wash 00f5e9GAP TODDLER GIRL DOT  - Jeans Skinny Fit medium - medium Fit wash 00f5e9GAP TODDLER GIRL DOT  - Jeans Skinny Fit medium - medium Fit wash 00f5e9

ONLY & SONS Donnie Oversized T-skjorte, Svart,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

Cassis côte d'azur BRUTUS - Sandaler - rouge,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

Zalando Essentials Pyjamas - mottled light grå,Knowledge Cotton Apparel PISTOL JOE - Bukse - oliv,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

ONLY ONLJENNIFER - Strikkegenser - light grå melange,

Pretty Grønn MENS CONTRAST COLOUR - Topper langermet - sky blå,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

Passionata FALL IN LOVE SHORTY - Underbukse - myrthe blau,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

Mos Mosh SUMNER DELUXE - Jeans slim fit - blå denim,

2nd Day JOLIE TAPE - Jeans Skinny Fit - concrete,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

Cinque CIMELOTTI - Dress - marine,

Tommy Hilfiger GIRLS BASIC CARDIGAN - Cardigan - sky captain,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

s.Oliver Støvletter - cigar,Esprit CARDIGAN - Cardigan - dark rosa,

Materiale & vedlikehold

Overmateriale58% bomull, 32% polyester, 10% elastan

MaterialeDenim

VedlikeholdsrådMaskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Produktdetaljer

Høyde til midjeHøy

BukselommerBaklommer

MønsterPrikket

DetaljerElastisk linning

ArtikkelnummerGP023A020-K11

K-Way LE VRAI 3.0 CLAUDE - Regnjakke - Grønn mid,

Home