Scotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93a

Logo preloader
Scotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93a

Scotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93a

Lyle & Scott HOODIE - Hoodie - dark blå,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

Tiger Of Sweden - Farrell 5 5DK Rosa,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

Florsheim RUSSELL - Pensko med snøring - dark brown,

egenmelding

Polo Ralph Lauren MAGIC - Sweatshirt - andover heather,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

Lemon Beret SMALL GIRLS - Hoodie - outer space,

PS Paul Smith FLIGHT TROUSER - Cargobukse - dark blå,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

Evans FOREST PRINT BLOUSE - Tunika - gul,

GAP Hoodie - heather grå,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

Soft Gallery CHAZ - Sweatshirt - grå melange/sneaky,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

Tommy Hilfiger SPORT FULL ZIP HOODIE - Hettejakke - true rød,Burton Menswear London CARPENTER CHELSEA - Støvletter - tan,

Scotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93aScotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93aScotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93aScotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93aScotch R'Belle REGULAR FIT PANT WITH SPECIAL PRINTED TAPES - - Joggebukse - - night 72c93a

HUGO ERONDO EXTRA SLIM FIT - Skjorte - rød,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

Vagabond ZOE - Joggesko - orchre,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

Spoom AVON - Kåpe / frakk - off-hvit,Makia NAUTICAL TROUSERS - Bukse - dark blå,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

La Sportiva PUSH - T-shirts med print - stone blå/jade Grønn,

s.Oliver Slippers - grå,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

Cheap Monday HIM SPRAY - Jeans Skinny Fit - stone bleach,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

Bianca Di Klassiske pumps - nero/bianco/rosso,

Karen by Simonsen SYDNEY CIGARET PANT - Bukse - winetasting,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

Kennel + Schmenger MAO - Støvletter - natur,

Killtec MINI - Ski- & snowboardbukser - petrol,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

Lace & Beads MISTY MAXI - Ballkjole - mink,skob76 Joggesko - blå,

Materiale & vedlikehold

Overmateriale94% bomull, 6% polyester

MaterialeJersey

Produktdetaljer

Høyde til midjeNormal

BukselommerSidelommer

MønsterPrint

DetaljerElastisk linning

ArtikkelnummerSC923B01F-K11

Hanro COTTON SEAMLESS - Triangel-BH - skin,

Home