Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750

Logo preloader
Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750

Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750

Essential Tights Cora 1p, treningstights dame, Grå,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

Dorothy Perkins GEM FAIRISLE - Strikkegenser - ivory,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

Fila T1 MID - Joggesko - hvit/high risk rød,

egenmelding

TOM TAILOR Kort kåpe / frakk - tarmac grå,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

GAP TODDLER GIRL CREW - Sweatshirt - light heather grå,

DRYKORN CARLO - T-shirts - anthracite,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

Primigi Støvler - nero,

Vivienne Westwood T-shirts - mottled grå,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

mothercare COLLAR AVIATOR - Vinterjakke - kakigrønn,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

Gina Tricot BEATA - Strikkegenser - new camel,The Kooples SPORT Vinterkåpe / -frakk - blå,

Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750Killtec KAUKO - - Vinterjakke - - dunkelrot d5a750

Polo Ralph Lauren CUSTOM SLIM FIT - Poloskjorter - jamaica heather,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

Public Desire CHARMED - Sandaler med høye hæler - burgundy,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

Selected Femme SLFLAUA CARDIGAN - Cardigan - mottled light grå,Petrol Industries Cardigan - night Grønn,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

Urban Classics LADIES WIDE OVERSIZE - Strikkegenser - taupe,

Shelby & Sons OBAN SUIT SLIM FIT - Dress - grå,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

Napapijri AERONS REVERSIBLE - Skijakke - fantasy,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

KIOMI T-shirts med print - cloud dancer,

GRO SKIRT - Miniskjørt - dark mud,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

ASICS TAILOrød HOODY - Hettejakke - peacoat heather,

Just Junkies - Max PBH Pilo Blå Holes,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

Asics Tiger AARON - Joggesko - blå surf/hvit,J.CREW SURFBOARDS TEE - T-shirts med print - neon peach,

Materiale & vedlikehold

Overmateriale100% polyester

Materiale fyll100% polyester

Fôr100% polyester

FôrVarmt fôret

MaterialeHardshell

VedlikeholdsrådKan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Stryk ikke, Finvaskprogram

Produktdetaljer

SportstypeVandre

KrageHette

KrageHakebeskyttelse

EkstraLøpegang nederst, Vannavvisende glidelåser, reflekterende elementer, Polstrerte sømmer

LukkingGlidelås

LommerGlidelåslommer

LukkingKant, Gjennomgående glidelås i front, Fôret

HetteJusterbar

LommerNapoleonlommer, Innstikkslommer med glidelås

ErmekantJusterbar med borrelås

HettedetaljHette med snor, Fôret hette

MønsterPrint

Lag3. Lag (værbeskyttelse) - Hardshell

FunksjonVindtett, Vanntett

ArtikkelnummerK1343F04N-G11

Mizuno WAVE MIRAGE 2.1 - Håndballsko - blå jewel/hvit/hawaiian ocean,

Zalando Essentials Kids T-shirts med print - mottled light grå,

Home