Studio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344d

Logo preloader
Studio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344d

Studio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344d

Tommy Hilfiger BOYS BASIC - T-shirts - sky captain,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

EGO TWINKY - Joggesko - rosa,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

Tommy Hilfiger FASHION GRAPHIC HOODIE - Hoodie - hvit,

egenmelding

Polo Ralph Lauren BASIC - Poloskjorter - collin blå,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

TOM TAILOR DENIM PRINTED DOUBLE PEPLUM BLOUSE - Bluser - winterly,

MEMINI - BODY "JENS" EGRET hvit,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

Noisy May NMEVE - Jeans Skinny Fit - light blå denim,

Dr. Martens 101 - Snørestøvletter - sjokolade brown smooth,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

Onzie HIGH BASIC - Tights - grå,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

Selected Femme SFDARLA CARDIGAN - Cardigan - sand dollar,I.scenery JRIFRIDA BLOUSE - Bluser - blå blazer,

Studio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344dStudio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344dStudio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344dStudio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344dStudio - Total - Studio Collin Jogger Chinos Grønn d5344d

JDY JDYNEW WINNER - Strikkegenser - night sky,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

Public Desire BOXER - Ankelboots med høye hæler - nude,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

Chie Mihara HAPPO - Klassiske pumps - talo/ginza oro,Bergans Slingsby Robust Softshell Pants - Dark Blå,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

TOM TAILOR DENIM WITH BUTTON DETAIL - Bluser - real blå blå,

NAME IT - GENSER NKFVEEN BRIGHT hvit,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

Farah SPORT PANELLED - Sweatshirt - true blå,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

Sand Copenhagen TWO TONE - Strikkegenser - medium rød,

Tommy Hilfiger Leggings - blå,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

J.CREW Chinos - hvit,

Superfit CULUSUK - Vinterstøvler - blau/grün,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

DRYKORN IRVING - Dressjakke - anthra,Morgan OLIVER - Bluser - noir,

Grønn chinos med en avslappet følelse og et stoff med stretch. Buksen har en strikk ved benkantene og en snor i midjen som gjør at du kan justere passformen. Noe løsere passform øverst og smalere langs bena.

Glidelås

Størrelsesguide

Se om plagget passer deg ved å sammenligne et plagg i garderoben din.

Virtusize
Plaggets mål
29 30 31 32 33 34 36
Setebredde 49,0 50,0 51,0 52,0 54,0 55,0 57,0
Lengde innerbein 75 75 76 76 76 77 77
Fotvidde 12 13 14 14 15 15 16
Lårvidde 30 31 32 32 33 33 33
Midje 40 41 42 43 45 46 48

Fortsatt ikke sikker?

Vår kundeservice hjelper deg gjerne.

kundeservice@stayhard.no | 69 20 90 40

Virtusize er en tjeneste uavhengig av Stayhard.
Når du deler personopplysninger med Virtusize, deles ikke disse med Stayhard, og du er derfor selv ansvarlig for Virtusizes personvernpolicy og dine rettigheter.

BOSS CASUAL URAIN - Parka - bright blå,

Marc O'Polo HEAVY DRESS DOUBLEFACE ROUND - Strikket kjole - deep atlantic,

Home