Studio Total Blå - Tyler Suit Trouser Blå Total d4bbb3

Logo preloader
Studio Total Blå - Tyler Suit Trouser Blå Total d4bbb3

Studio Total Blå - Tyler Suit Trouser Blå Total d4bbb3

Selected Homme SLH SLIM FIT YARD - Bukse - moonlit ocean,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

Dorothy Perkins LEAD TEXTUrød - Miniskjørt - kakigrønn,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

Diesel D-VELOWS - Høye joggesko - weiß,

egenmelding

Editions MR ADRIEN OVERCOAT - Kåpe / frakk - slate grå,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

GAP PANT - Bukse - light grå marle,

Tiger of Sweden NEDVIN - Dressjakke - dark blå,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

New Look 915 Generation TWIST FRONT TEE - T-shirts med print - grå marl,

Only & Sons ONSALFrødO DITSY MUSTACHE - Skjorte - hvit,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

NAME IT - GENSER NMFMLP DARK SAPPHIRE,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

Patrizia Pepe Topper langermet - hvit,Versace Collection Poloskjorter - bianco,

Studio Total Blå - Tyler Suit Trouser Blå Total d4bbb3Studio Total Blå - Tyler Suit Trouser Blå Total d4bbb3Studio Total Blå - Tyler Suit Trouser Blå Total d4bbb3Studio Total Blå - Tyler Suit Trouser Blå Total d4bbb3

Nümph Iridiana Langermet skjorte, Blå,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

ONLY Petite ONLNEW SKYLAR - Lett jakke - misty rose,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

Part Two KIMBERLY - Bukse - dark blå,ONLY & SONS Albert T-skjorte, Mørkegrå,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

LASCANA CAPSULE SKIRT - Strandaccessories - lobster,

Tiger of Sweden FERENE SLIM FIT - Finskjorte - hvit,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

Peak Performance LOGO - Hoodie - hvit,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

Vero Moda Curve VMSTRIPY - Skjorte - night sky,

Circle of Trust Sweatshirt - dark blå,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

Lee SPORTS LOGO - T-shirts med print - cloud dancer,

HUGO DEYLIE - Topper langermet - natural,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

Saint Tropez STRIPED METALLIC - Strikkegenser - blå,OVS GILET BABY - Vest - bleached denim,

Mørk blå dressbukse fra Studio Total. Den har en smal passform og er i en ullblanding med stretch. Buksen har to sidelommer, to passepoillommer med knapp bak og glidelås i gylfen.Tyler Suit Trousers Navy er en stilren dressbukse som passer fint til vårens og sommerens fester. Matcher fint med Tyler Blazer 04248342

Glidelås

Stretch

Størrelsesguide

Se om plagget passer deg ved å sammenligne et plagg i garderoben din.

Virtusize
Plaggets mål
44 46 48 50 52 54
Setebredde 46,0 48,0 50,0 52,0 54,0 56,0
Lengde innerbein 76 78 78 80 81 82
Fotvidde 17 17,5 17,5 17,5 17,5 18
Lårvidde 26 27 28 29 30 31
Midje 39 41 43 44 46 48

Fortsatt ikke sikker?

Vår kundeservice hjelper deg gjerne.

kundeservice@stayhard.no | 69 20 90 40

Virtusize er en tjeneste uavhengig av Stayhard.
Når du deler personopplysninger med Virtusize, deles ikke disse med Stayhard, og du er derfor selv ansvarlig for Virtusizes personvernpolicy og dine rettigheter.

Superfit BONNY - Ballerina med reim - hellblau,

Home