Tufte Boxer Wear Boxer Tufte Briefs - Boxershorts - Svart/Rød de232a

Logo preloader
Tufte Boxer Wear Boxer Tufte Briefs - Boxershorts - Svart/Rød de232a

Tufte Boxer Wear Boxer Tufte Briefs - Boxershorts - Svart/Rød de232a

Superdry ORIGINALS CREW - Sweatshirt - beach blå,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

Brynje Classic - Hals,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

Knowledge Cotton Apparel LONG SLEEVED - Skjorte - total eclipse,

egenmelding

Scotch & Soda REGULAR FIT TEE SEASONAL - T-shirts - denim hvit,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

LEGO Wear SEBASTIAN 711 - Hoodie - dark blå,

Topman SNAKE PRINT - Bukse - multi,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

Outfit Kids Jeans Skinny Fit - dark blå,

Polo Ralph Lauren TOUCH - Topper langermet - windsor heather,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

GAP TANK BABY BOY - Body - light heather grå,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

Even&Odd Curvy Jeggings - blå,Polo Ralph Lauren Strikkegenser - dark granite heat,

Tufte Boxer Wear Boxer Tufte Briefs - Boxershorts - Svart/Rød de232aTufte Boxer Wear Boxer Tufte Briefs - Boxershorts - Svart/Rød de232aTufte Boxer Wear Boxer Tufte Briefs - Boxershorts - Svart/Rød de232aTufte Boxer Wear Boxer Tufte Briefs - Boxershorts - Svart/Rød de232a

Sogn Cargo Pant, ski- og snowboardbukse herre, Fiolett,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

Spanx UNDIE TECTABLE HI HIPSTER - Underbukse - rosy rosa,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

XTI Ankelboots - grå,Jacamo ZIP DETAIL TAPErød FIT PLUS - Cargobukse - sand,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

Chie Mihara DALI - Høye hæler - ante nuit,

Iceberg Hoodie - nero,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

LASCANA CARINA - Bøyle-BH - puder,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

Vans SK8-HI - Høye joggesko - sand,

Sunuva BOYS CURVE RAGLAN RASH - Solbeskyttende drakt - dark teal,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

LTB JULITA - Jeans Skinny Fit - hidella wash,

Björn Borg - X200 Low Cvs M 7300 Blå,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

Morgan MARKA - Strikkegenser - noir,s.Oliver Cardigan - ecru,

Tufte Wear Boxer Breifs

Uansett mål, Tufte Boxer Briefs støtter deg hele veien - uten å føles trange. En mykere og mer komfortabel boxer som raskt blir en favoritt. Laget av SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. Stoffmiksen gjør at boxeren er tilpasset alle temperaturer og føles deilig og avkjølende på sommeren samt varm og god på vinteren. At den også er laget på en meget miljøvennlig måte gjør boxeren til en absolutt favoritt for alle. Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert, som vil si at plagget er helse- og allergitrygt. Oeko-Tex® standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.Allergivennlig

Grundig testing bekrefter at vårt undertøy er helse- og allergitrygge. Fibrene av bambus lyocell er også utrolig myke og behagelige – selv for personer med sensitiv hud.Absorberer fuktighet

Bambus lyocell absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet.Pandavennlig

Bambusen høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen som brukes er en annen enn den pandaen spiser.Begrenser luktdannelse

Bambus lyocell begrenser utviklingen av lukt – dette gjør den perfekt til bruk i undertøy.Innhold

95% SoftBoost™ og 5% elastan


Vaskeanvisning

Maskinvask ved 60℃. Ikke bruk blekemidler eller tøymykner. Produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren. Anbefales å tørkes uten bruk av tørketrommel


SoftBoost™

SoftBoost™ materiale kommer fra en blanding av bambus lyocell, i seg selv en innovasjon, og modal fibre. Denne miksen har alle fordelene fra bambusviskose, men det er sterkere - selv når det er vått. Det er til og med sterkere enn bomull.

Et par viktige fordeler vi får fra dette nye, sterke materialet:

Name it TUNIC BABY - Topper langermet - dark sapphire,

Pepino MAJA - Sandaler - graphit,

Home