Staccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1e

Logo preloader
Staccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1e

Staccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1e

Emporio Armani GIACCA - Dressjakke - blå,Arbeidstakers rett til å benytte seg av egenmelding er regulert i Lov om folketrygd av 28.02.97 paragrafene 8-23 til 8-27.

Molo BRITTANY - A-line skjørt - koralle,

LAST NED SKJEMA FOR EGENMELDING

Verto S3K Gtx M, fjellstøvel herre, Grå,

egenmelding

H by Hudson ATHERSTONE - Støvletter - grå,

Egenmelding vil si at arbeidstakeren melder fra til arbeidsgiveren om arbeidsuførhet p.g.a. sykdom eller skade uten å legge fram en legeerklæring.
Egenmelding må ikke forveksles med egenerklæring. Egenerklæring er en skriftlig bekreftelse av en muntlig egenmelding. Arbeidsgiveren kan kreve at arbeidstakeren leverer en egenerklæring etter at han/hun har gjenopptatt arbeidet. Blir ikke en skriftlig egenerklæring lagt fram, kan arbeidsgiver bestemme at retten til sykepenger skal falle bort.

GAP BROOKLYN OPEN - Cardigan - oatmeal heather,

Brett & Sons Pensko med snøring - natur marine/natur asfalto,

Egenmeldingen kan være skriftlig eller muntlig over telefon. Arbeidstakeren har ansvaret for at egenmeldingen kommer frem til rette person. Arbeidsgiveren bør i ansettelseskontrakten eller arbeidsreglementet bestemme hvem meldingen skal gis til.

Boxfresh BERTHAR - Høye joggesko - dark grå,

Shoot Snørestøvletter - ebony,

For å få rett til å nytte egenmelding må arbeidstakeren ha arbeidet hos arbeidsgiveren i minst to måneder før arbeidsuførheten oppstod. Retten til sykepenger fra arbeidsgiver oppstår etter at arbeidstakeren har vært ansatt i 4 uker. Egenmelding som dokumentasjon for fraværet kan imidlertid først benyttes etter 2 måneders ansettelse.

Noppies PANTS SLIM FIT BABY - Bukse - rose,

Avbrytes arbeidsforholdet i mer enn fjorten dager, ansees arbeidsforholdet som opphørt i forhold til retten til sykepenger. Egenmelding kan da først benyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i minst to måneder. Skyldes avbruddet i arbeidsforholdet permittering eller lovbestemt permisjon, kan egenmelding likevel nyttes etter at arbeidstakeren igjen har vært i arbeid i 4 uker, forutsatt at arbeidstakeren forut for avbruddet hadde vært ansatt hos arbeidsgiver i minst to måneder.

MARIUS KIDS - MARIUS BODY I BAMBUS SOFT Rosa,Polo Ralph Lauren Joggebukse - aviator blå,

Staccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1eStaccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1eStaccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1eStaccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1eStaccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1eStaccato - Sweatshirt - Staccato rose e7fb1e

Karl Kani SIGNATURE HOODIE - Hoodie - brown,

Egenmelding kan nyttes for opptil tre kalenderdager om gangen regnet fra første hele fraværsdag. Blir arbeidstaker syk og må forlate jobben, er derfor ikke denne dagen å anse som en egenmeldingsdag i folketrygdlovens forstand. Om arbeidstakeren skal få lønn for den dagen vedkommende må forlate jobben, beror på avtale. I NHO Service overenskomster er det tatt inn et bilag om korte velferdspermisjoner som bl.a. regulerer retten til lønn den dagen man må gå hjem fra jobb som følge av sykdom/skade.

Versace Collection FITTED - T-shirts med print - rosa stampa,

Folketrygdloven bruker begrepet kalenderdager som innebærer at også arbeidsfrie dager skal regnes med. Er en arbeidstaker for eksempel fraværende fra jobben en fredag og han/hun fortsatt er syk på mandag, blir i tillegg til fredag både lørdag og søndag regnet som egenmeldingsdager selv om vedkommende da hadde fri fra arbeidet. Sykefraværet på mandagen må da som utgangspunkt dokumenteres med legeerklæring. Dette som følge av at arbeidsgiver kan kreve legeerklæring når arbeidsuførheten varer utover de tre kalenderdagene som kan dokumenteres med egenmelding. Skulle arbeidstakeren ikke legge frem legeerklæring fjerde dag, faller retten til sykepenger bort for egenmeldingsperioden.

Pieces PCORIA TEE - T-shirts med print - rumba rød/gold,Mustang TRAMPER - Jeans slim fit - super stone washed,

En arbeidsgiver kan gi arbeidstakerne rett til å benytte egenmelding utover tre kalenderdager, men ikke utover arbeidsgiverperioden.
En egenmelding kan ikke etterfølge eller forlenge en sykemelding.

Salewa ALP TRAINER MID GTX - Fjellsko - walnut/butterscotch,

Polo Ralph Lauren OXFORD SLIM FIT - Skjorte - college Grønn,

D.v.s. at en arbeidstaker som har dekket et sykefravær på 3 dager med egenmelding, ikke på nytt kan bruke egenmelding før han/hun igjen har vært arbeidsfør i 16 dager. Blir arbeidstaker syk igjen før det er gått 16 dager må vedkommende kontakte lege fra første fraværsdag.
Egenmeldinger med mindre enn 16 dagers mellomrom skal legges sammen.

boohoo MAN STRIPED TRICOT - Joggebukse - grå,

Regelen innebærer at hvis en arbeidstaker er fraværende p.g.a. sykdom 1 dag og dokumenterer fraværet med egenmelding, så kan vedkommende hvis han/hun igjen skulle bli syk innen 16 dager dokumentere de to første sykedagene med egenmelding. Sykdomsperioden regnes da som en egenmeldingsperiode på 3 kalenderdager, men arbeidstakeren har allikevel brukt to egenmeldinger.

KIOMI Kort kåpe / frakk - oliv,

ASICS CONTEND 5 - Nøytrale løpesko - rosa cameo/hvit,

Egenmelding om sykdom må komme fram til arbeidsgiver/den personen arbeidsgiver bestemmer første fraværsdag. Dersom melding om sykefraværet ikke blir gitt første fraværsdag faller retten til sykepenger fra arbeidsgiveren bort og inntrer først fra den dagen melding er gitt. Retten til sykepenger faller ikke bort dersom det foreligger særlige grunner til at arbeidstakeren ikke har gitt melding i rett tid og det er på det rene at arbeidsuførheten har inntrådt på et bestemt tidligere tidspunkt. Det kan være seg at arbeidstakeren befinner seg et sted langt fra folk uten mobildekning, eks. på en fiske bu til fjells, og av den grunn ikke kan gi arbeidsgiver beskjed om inntruffet sykdom.

BOSS ATHLEISURE BISE REGULAR FIT - Skjorte - open blå,

Forever Unique Ballkjole - ivory,

Arbeidstakeren har en selvstendig egenmeldingsrett overfor hver arbeidsgiver. Det fremgår forutsetningsvis av loven at arbeidstakeren kan benytte seg av 4 egenmeldinger i løpet av 12 måneder (ikke i løpet av et kalenderår).
Retten til å bruke egenmeldinger kan fratas arbeidstakeren dersom vedkommende i løpet av en 12 måneder periode har hatt 4 egenmeldinger uten å legge frem legeerklæring, ellerdersom arbeidsgiver har mistanke om at fraværet ikke skyldes sykdom.

Band of Outsiders Skjorte - kitzbuhel blå,Eider FAKIE 1/2 ZIP W-ES - Fleecegenser - withe print,

Materiale & vedlikehold

Overmateriale93% bomull, 5% elastan, 2% polyester

MaterialeSweat

Produktdetaljer

Hals/utringningRund hals

MønsterPrint

DetaljerElastisk linning

ArtikkelnummerSTF23K00J-J11

Name it NMFBAFUNNY - Topper langermet - snow hvit,

Lacoste Sport TENNIS - Poloskjorter - hvit,

Home